Activiteiten

Er staan een aantal activiteiten op het programma, met als doel: geld inzamelen voor Roys behandeling tegen PPMS.

Reanimatiecursus voor Roy!

Roy Schouten weet als geen ander hoe het is om een leven te redden. Door een succesvolle reanimatie redde hij een leven!

Het bedrijf www.levensreddend.nl biedt een cursus reanimeren aan voor het goede doel. Met jouw inschrijving help je mee aan het redden van één leven: Dat van Roy!

Jij kunt je nu inschrijven voor een cursus reanimeren en de opbrengst gaat geheel naar het goede doel! www.crowdfundingvoorroy.nl

Datum: donderdag 2 maart
Locatie: Jan Punt (café Heemskerk)
Aanvang: 19.00 uur
Start cursus: 19.30 uur
Afsluiting: 21.30 uur
Kosten: 25 euro (ter plekke betalen op de avond)
Inschrijving:
crowdfundingvoorroy@gmail.com

Beste deelnemers van de reanimatiecursus,

Wat fijn dat er al zoveel aanmeldingen gekomen zijn voor deze goede actie! Met 42 deelnemers zitten we bijna vol. Er kunnen nog 8 enthousiaste cursisten bij.

Op de avond staan 4 instructeurs voor u klaar. Met een diapresentatie krijgt u een goed beeld van de te verrichte handelingen. Zorgt u voor gemakkelijke kleding, want het wordt werken geblazen.

De koffie en de zaalhuur worden gesponsord door café Heemskerk (Jan Punt).

Levensreddend.nl: bedrijfshulpverlening, EHBO-reanimatietraining en AED-verkoop

Sport je in het zweet voor Roy!

Op 18 & 19 februari staat Trainingscentrum in-Balance op het Veenderveld 5 te Roelofarendsveen van 12:00 tot 17:00 volledig in het teken van Roy. Daag jezelf uit en doe mee aan de groepslessen of kom vrij trainen voor € 15,- per uur (meer mag natuurlijk altijd).

Sportmassage door Ans voor Roy

Aansluitend op jouw sportieve activiteiten bij in-Balance is het mogelijk om heerlijk de spieren los te laten masseren bij Ans. Op zaterdag 18 februari masseert Ans van 12:00 tot 17:00 uur per half uur voor minimaal € 15,-.

Bij voldoende animo voor massage kan eventueel ook op zondag 19 februari een behandeling worden gereserveerd.

Meld je aan voor de groepslessen, vrij trainen en de massage van Ans bij in-Balance via de receptiebalie, telefonisch: 071-3311979 of via de mail: training@in-balance.me

Betaling kan op de dag zelf via IDEAL of middels contante betaling.

Klik hier voor het schema van de crowdfundingsweekendactie bij In-Balance. (Vernieuwd! – 13/02/2017)

Bas van Veen is zijn eigen post-it actie gestart. Doe mee!

Loopwedstrijd bij ASV Arsenal in Amsterdam op zondag 26 februari

Zondag 26 februari van 10 – 12 uur organiseren Neeltje de Gruyter en Rogier Wouters een loopwedstrijdje de atletiekbaan ‘Arsenal’. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar Crowdfunding voor Roy.

Meld je aan met een reactie onder de Facebook post en doe mee met: 100m sprint / 400m estafette / 3km of allemaal:

Prijzen: Versgebakken taart met warme choco en een tombola met kekke prijzen na afloop!

Kosten: 20 euro (waarvan alles gedoneerd wordt).

Crowdfundingsavond in Café Hogenboom op vrijdag 24 februari – UITVERKOCHT

Vrijdag 24 februari zal er een benefietavond gehouden worden in Café Hogenboom in Roelofarendsveen. Het programma wordt nog volop samengesteld, maar een aantal dingen kunnen we alvast wel beloven…

De avond begint met een diner waarbij Roys vader Martin zijn medewerking heeft toegezegd en nog 1x de fameuze Woelige Baren saus zal serveren waarbij het diner muzikaal wordt ondersteund door twee geweldige muzikanten. Kortom: een absolute must om bij te zijn.

Er zal tijdens het diner ook een veiling plaats gaan vinden. Aangezien de voorbereidingstijd kort is, wordt iedereen die iets aan wil bieden verzocht contact op te nemen met crowdfundingvoorroy@gmail.com.

Het festijn wordt afgesloten met de topband Komen Lopen​. Inmiddels is dit evenement uitverkocht, maar er zullen nog vier VIP tickets beschikbaar worden gesteld tijdens de online veiling. Wij houden je hier daarvan op de hoogte.